Kontor, Lindhagensgatan 74, Kungsholmen, Stockholm

  • 730 m²
  • Enligt överenskommelse

Attraktivt kontorsläge med ljusa öppna ytor


Lokaltyp Kontor
Total yta 730 m²
Adress Lindhagensgatan 74
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952201
Bifogade filer

Beskrivning

Modern och flexibel kontorslokal på plan 5 är ledig. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och den täta fönstersättningen ger en ljus och luftig känsla. Fin utsikt mot Lindhagensgatan. Ifrån hisshallen tar ni er in till lokalen via två entréer. Optimalt för att kunna ha en extern- och en intern zon, med mötesrum mer koncentrerat vid den publika entrén.

Konferensrum av varierande storlek ligger bekvämt disponerade över ytan. Flexibla och rymliga kontorsytor för att kunna sitta tillsammans i landskap eller i projektteam. Den öppna känslan förstärks av glaspartier in mot mötesrummen, och mot det stora pentryt som är lokalens hjärta.

Trivsam atmosfär skapas med fina textilgolv och moderna akustikplattor i tak som ger en dämpande effekt. WC grupper med dusch, för den som startat dagen med en cykeltur till kontoret.

En härlig arbetsmiljö kort sagt! Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!

Kommunikationer

Ultimat läge med närhet både till tunnelbanans gröna och blå linje, samt bussar. Närmst ligger Thorildsplan (grön linje) som nås inom ca 3 min. Grön/blå linje vid Fridhemsplan samt Stadshagens inom smidigt promenadavstånd. Bussar avgår ifrån Lindhagensgatan, samt stora bussterminalen vid Fridhemsplan, där även flygbussar avgår. Här finns även en otrolig fördel med närheten till E4 och Essingeleden.

Parkering

Parkeringsplatser finns i fastighetens garage

Service

Ett stort serviceutbud bjuds inom promenadavstånd. Fridhemsplan är en given knutpunkt med sin livfulla mix av butiker, restauranger och service. Västermalmsgallerian, med ca 40 butiker under ett tak. Längre upp på Lindhagensgatan ligger Lindhagenshuset med bl.a. ICA Maxi, gym och Systembolaget. Fortsätter man västerut finns fina promenadstråk utmed Hornsbergs strand och serveringar vid vattnet. Optimalt för att klämma in en löprunda under lunchen. För den som hellre tränar i grupp eller på gym ligger Friskis och Svettis gym i kvarteret på Ulriksborgsgatan. Närhet till fina naturområden i Rålambshovsparken med boulebana och vattennära vidsträckta grönområden.


Karta

Bilder på lokalen