Kontorshotell, Torsgatan 26, Norrmalm, Stockholm

  • 10–125 m²
  • 45 rum
  • Sept 2020
  • 3 000 - 70 833 kr/mån

En kort promenad från Centralen och Arlanda Express. Eller ännu kortare från St Eriksplan. Bara rulla ner för backen från Vasaparken, så hittar du oss. Kontor i centrala Stockholm, nära både tunnelbana, pendel och bussar. Ja visst! Här gör du enkelt några ärenden i city eller tar after work på trevliga Rörstrandsgatan....


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor / Kontor / Lager
Total yta 10–125 m²
Adress Torsgatan 26
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1906
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Våning 2,3,4
Antal rum 45
Takhöjd 220
Tillträde Sept 2020
Ingår i hyra Allt förutom mötesrum
Objektsnummer 41968397
Områdeshyra 3 000 - 70 833 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Vår idé utgår från dig och ditt team. Vi vet att om ni utvecklas och mår bra, kommer ert företag också att göra det. Därför ingår mer än arbetsmiljöer. Riktigt gott kaffe, lunchträning, inspirerande nätverksträffar och frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet. Vårt mål är att ni ska längta till kontoret och älska att vara där. Allt ingår: Så du kan fokusera på jobbet.
Här jobbar du i gamla Stockholm Vattens fastigheter, med en alldeles speciell blandning av historiskt och modernt. Ät din lunch hos oss i Guldbaren, och trilla förbi coola Gasverket när det vankas föreläsningar eller livepodd. På innergården kan du spela paddel, köra ett pass i utegymmet eller lapa sol med en kopp kaffe.
På jakt efter en, eller över hundra kontorsplatser? Inga problem. Hos oss finns arbetsplatser och kontor för både små och riktigt stora företag. Prata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar ditt företag perfekt. Vårt mål är att du ska längta till kontoret och älska att vara här. Men vi kan ju börja med en kaffe! Kom förbi så visar vi runt.

VÅRA MEDLEMSKAP
Lounge
Lounge är det perfekta alternativet för dig som vill jobba i en avslappad miljö med härlig atmosfär. Läs mailen i en mysig soffa, ta mötet i ett telefonbås eller strukturera upp din vecka vid något av våra projektbord. Här jobbar du i öppna landskap, sida vid sida med andra drivna personer. Vem vet, du kanske hamnar bredvid din nästa samarbetspartner!
Pris : 4 745 sek/månad

Eget skrivbord
En dedikerad arbetsplats som är din egen. Komplett med höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.
Pris : 6 595 sek/månad

Eget kontor
Behöver ni ett eget kontor? Inga problem. Vi har både stora och små! Här kan ni stänga dörren om er och skapa en egen fantastiska värld – utan att gå miste om vårt community och alla härliga aktiviteter som pågår utanför. Det bästa av två världar, helt enkelt.
Pris : På förfrågan

Planlösning

Stora lounger, privata kontor i olika storlekar samt boknings bara konferenslokaler.

Vägbeskrivning

Torsgatan 26 ligger en kort promenad till både Stockholm Centralstationen och S:t Eriksplan tunnelbana samt Arlanda Express snabbtåg till Arlanda flygplats.


Karta

Bilder på lokalen