WTC expanderar i Göteborg

4 augusti 2021

Från och med den 1 augusti står dörrarna öppna för World Trade Center Göteborgs nya våningsplan på Mässans gata 10. Den nya våningen ligger i anslutning till deras redan tre kontorsvåningar på samma adress, med direktanknytning till kontorshotellets mötesrum och reception.

WTC.jpg
Henrik Martinsson, Fastighetsförvaltare Svenska Mässan tillsammans med Tom Rydell, VD World Trade Center Göteborg.

World Trade Center Göteborg expanderar med ytterligare yta i anslutning till befintliga kontorsvåningar på Mässans gata 10. Expansionen är ett fortsatt steg i företagets expansionsplan och möter marknadens efterfråga på kontorsyta och tillgång till hybridkontor i centrala Göteborg.

Det känns otroligt spännande att gå in i hösten 2021 med ytterligare en våning på Mässans gata 10. 

- Våning 8 blir vårt nya top floor, med kontor i toppskick och fantastisk utsikt över Göteborgs takåsar. De första kontoren är redan uthyrda och visningar har hållits löpande under hela sommaren, säger Tom Rydell, VD World Trade Center Göteborg. Det känns otroligt spännande att gå in i hösten 2021 med ytterligare en våning på Mässans gata 10. Vi och våra medlemsföretag trivs bra med vårt läge vid Svenska Mässan, det är smidigt att ta sig hit både kollektivt, till fots och med bil. Med utökad yta får vi möjligheten att fortsatt möta efterfrågan på marknaden och samtidigt utveckla vårt koncept och vårt erbjudande till kunden.

Renovering under sommaren

Våningen har renoverats under sommaren inför invigningen den 1 augusti. Även kontorshotellets övriga våningsplan har genomgått en större renovering, där lounger, kök och WC uppdaterats med ny och fräsch inredning och utrustning under sommaren.

- Vi märker att det börjar röra på sig i byggnaden, efter ett minst sagt annorlunda år i våra lokaler. I över 30 år har vi haft ett nära samarbete med World Trade Center Göteborg och det är roligt att de trivs och fortsätter växa hos oss, säger Henrik Martinsson, Fastighetsförvaltare Svenska Mässan.

Tre centrala anläggningar

World Trade Center Göteborg erbjuder idag två kontorshotell i Göteborg och i samma koncern ingår även City Office, placerat vid Stockholm Centralstation. Tillsammans sitter över 250 företag på deras tre adresser och utgör ett stort affärsnätverk med företag inom olika branscher.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.