Wihlborgs hyr ut i kluster

6 mars 2023

Medieföretaget BTJ Sverige flyttar i september 2023 in i Wihlborgs fastighet Cube på Ideon i Lund.

cube webben.jpg
Bild: Wihlborgs

BTJ är specialister på informationstjänster och media för kunskapssektorn såsom bibliotek, universitet, företag och organisationer.

I fastigheten Cube har BTJ tecknat avtal om 1 300 kvm, varav 1 100 kvm kontor och 200 kvm lager. Tillträdet äger rum den 1 september.

På Mobilvägen i östra delen av Ideon i Lund har Wihlborgs bildat ett kluster med tre fastigheter, Node, Bricks och Cube (Nya Vattentornet 2-4), och där arbetat metodiskt med att skapa ett brett utbud av moderna och effektiva lokalytor, ett komplett serviceutbud och olika mobilitetslösningar. Det är idag ett spirande område för tillväxtföretag med ett 50-tal bolag inom olika sektorer, där BTJ är ett välkommet tillskott.

- Vi på BTJ ser fram emot flytten till vårt nya kontor i Cube till hösten. De nya lokalerna motsvarar det moderna digitala tjänsteföretaget BTJ har blivit, säger Anette Grönroos, vd på BTJ.

- Med utvecklingen av Lund i riktning mot Brunnshög hamnar detta kluster på Ideon alltmer i händelsernas centrum. Här får BTJ många spännande teknikbolag som grannar, närhet till service som restauranger och gym, och till goda förbindelser med inte minst spårvägen ett stenkast bort, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.