Vill må bra i K6

18 maj 2022

Svenska Hus har skrivit avtal med en ny hyresgäst i Malmö. I början av nästa år flyttar hälso-företaget Feelgood in i K6 på Kungsgatan. "Vi tror på konceptet i byggnaden, är i ständig utveckling och genom att flytta in i K6 stärker vi vår närvaro i regionen", säger Feelgoods etableringschef Daniel Morath.

Svenska Hus har gjort en ambitiös storsatsning på Kungsgatan 6 i Malmö. Fastighetens insida har fått en total make-over med ambitionen att erbjuda flexibla kontorsmöjligheter, service i toppklass och en dynamisk miljö – inte minst påverkad av en luftig och sju våningar hög atriumgård.

Att en aktör som Feelgood tror på vår affärsidé är ett kvitto på att vi lyckats.

- 10 000 kvm är nu uthyrda i K6 – vilket innebär 92 procent av den totala lokalytan. Huset fylls med liv och vår samarbetspartner Helio öppnar café och gym inom kort, säger Anna Hurtig, regionchef och uthyrningsansvarig.


- Att en aktör som Feelgood tror på vår affärsidé är ett kvitto på att vi lyckats. Vi välkomnar deras hälsoverksamhet i ett hälsosamt hus!

Feelgood Group är en rikstäckande hälsoaktör med cirka 700 medarbetare. Företagshälsa och privat sjuk- och friskvård är kärnan i verksamheten. Avtalet med Svenska Hus handlar om 1 262 kvm på våning 2 med inflyttning i början av 2023.

- I K6 kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en modern och kvalitativ enhet inom företagshälsan – med kundmedarbetaren i centrum, säger Daniel Morath. Vi ser fram emot att komma på plats.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.