"Viktigt att synas lite extra just nu"

31 mars 2020

För många är det viktigt att synas lite extra nu. Vi har därför tagit fram ett erbjudande om att synas som Månadens fastighetsägare i Lokalguidens alla kanaler.

Pernilla Krantz, redaktionschef på Lokalguiden.
Pernilla Krantz, redaktionschef på Lokalguiden.

Nativeannonsering är marknadsföring med redaktionella annonser som ser ut, och upplevs, att tillhöra det löpande innehållet i det medium där det presenteras. Via en nativeannons kan ni som kund kommunicera ut helt valfritt budskap. Produktion av allt annonsmaterial ingår.

I erbjudandet ingår bland annat ett artikeluppslag i Magasinet Lokalguiden, nativeannons i vårt webbmagasin och spridning i våra sociala medier.

– Vi lever i en märklig tid och alla famlar lite i en vardag där man måste anpassa sig till en ny verklighet nästan varje dag. För många är det viktigt att synas lite extra just nu och därför har vi på Lokalguiden tagit fram ett erbjudande om att exponeras som "Månadens fastighetsägare" i bland annat vårt nyhetsbrev med en räckvidd på 40 000 personer under en hel månad. Vi hjälper er helt utan kostnad att producera materialet, allt för att hålla nere era marknadsföringskostnader, säger Pernilla Krantz, redaktionschef på Lokalguiden. 

Är ni intresserade av att ta del av erbjudandet? Läs mer här.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.