Vakans kvar på Nybrogatan 17

18 juni 2019

770 kvm stor vakans kvar i Humlegårdens kontorsfastighet Nybrogatan 17 efter den senaste uthyrningen.

Puff - Astoria.jpg
Foto: Pressbild

Lokalguiden berättade om Humlegårdens nya kontorssatsning på Östermalm i december. Och i förra veckan blev det klart att FM Gobal Insurance har tecknat ett sjuårigt avtal avseende lokaler om cirka 1 360 kvm i kontorsfastigheten Nybrogatan 17. Tillträde beräknas ske under hösten 2020. FM Global Insurance kommer att flytta från Humlegårdens fastighet på Birger Jarlsgatan 27. 

- Att stötta befintliga kunder i arbetet med att utveckla deras kontor är en viktig del i vårt erbjudande och vi är därför mycket glada över att vi får fortsatt förtroende från FM Global. Kontoret och dess läge är en viktig del av ett företags attraktionskraft och på Nybrogatan 17 erbjuder vi de bästa förutsättningarna för verksamheter som söker lokaler med karaktär, hög standard och ett serviceerbjudande i framkant, säger Maria Lidström, Stadsutvecklingschef på Humlegården, i ett pressmeddelande.

Ett våningsplan om cirka 770 kvm är fortfarande tillgängligt för inflyttning från våren 2020. Humlegårdens satsning på Nybrogatan består av två delar. Dels restaureras Astoriahuset mot Nybrogatan samtidigt som en ny byggnad uppförs, Nybrogatan 17, mot den intilliggande Sofie Almquist plats. Bland övriga hyresgäster finns Frantzén Group och Convendum.

LÄS MER:  CONVENDUM FLYTTAR IN PÅ NYBROGATAN 17
Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.