Convendum flyttar in i Astoriahuset

5 februari 2019

Convendum fortsätter att expandera. Efter etableringen i Hallonbergen, ska företaget nu hyra in sig i Astoriahuset på Nybrogatan i Stockholm.

Puff - Astoria.jpg
Foto: Pressbild

Lokalguiden har tidigare berättat att Convendum blir de första hyresgästerna i Wallenstams kontorsprojekt i Hallonbergen. Nu är det även klart att företaget flyttar in i citynära kontorsprojektet Nybrogatan 17. Huset som restaureras av Humlegårdens är delvis en gammal biograf kallad Astoria. 

- Convendums trettonde etablering i Sverige sker i Humlegårdens fantastiska prestigefastighet, som har ett oslagbart läge. Vi är mycket glada över vår etablering på Nybrogatan som blir vårt flaggskepp vid Stureplan, säger Håkan Jeppsson, Vd och grundare på Convendum.

Sammanlagt tar Convendum 2 400 kvadratmeter av totalt 4 500 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan. Projektet planeras stå klart under 2020. 

- Vi vill skapa en dynamisk plats där alla delar av upplevelsen är av hög klass. Etableringen av Frantzén Group och nu även Convendum är helt i linje med vår vision om att göra Nybrogatan 17 och Astoria intressanta och tillgängliga. Ett spännande sammanhang som attraherar många olika verksamheter och människor, säger Maria Lidström, Stadsutvecklingschef på Humlegården.


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.