Utvecklar sitt coworkingkoncept

9 november 2022

Idag efterfrågas arbetsplatser som erbjuder frihet och flexibilitet i inspirerande miljöer. Som ett led i denna utveckling utökar Fastpartner nu sitt erbjudandet inom det egna konceptet Fastoffice till att också innefatta flexibla coworkingytor.

I dessa nyetableringar ligger det ett stort fokus på det digitala kunderbjudandet. För att stödja denna satsning har Fastpartner arbetat fram en ny grafisk profil för Fastoffice. I det nya Fastoffice-konceptet kommer man erbjuda privata kontorsrum i olika storlekar samt ett medlemskap i form av Fastoffice Flex. Medlemskapet ger behörighet till alla Fastpartners anläggningar med ett brett tjänsteutbud. Utbudet inkluderar bland annat WiFi, kaffe, utskriftsmöjligheter, bokning av konferensrum samt möblerade arbetsytor i mån av plats. Vissa anläggningar erbjuder även gym. Idag finns Fastoffice Flex i Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta och Uppsala. Inom kort har Fastpartner som mål att utöka erbjudandet till att gälla i alla befintliga och kommande Fastoffice-anläggningar.


Framtidens kontor kommer i större utsträckning att fungera som en samlingsplats där individer, medarbetare och företag möts för att utbyta kunskaper och erfarenheter.

– Vi har förbättrat vårt Fastoffice-koncept med ett genomarbetat fullt digitalt erbjudande. Den nya grafiska profilen kommer stärka vårt varumärke och riktar sig mot morgondagens företag som i allt större utsträckning efterfrågar frihet och flexibilitet. Satsningen på Fastoffice är helt rätt i tiden och är ett otroligt spännande uppdrag, säger Felix Thorell, Förvaltare på Fastpartner.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.