Uthyrningen fortsätter i WTC

23 oktober 2018

World Trade Center Propellergatan är Midrocs tredje World Trade Center-kontor i Malmö och ska stå klart i augusti 2019. Uthyrningen fortsätter och nyligen har man tecknat hyresavtal med Implement Consulting Group. Kolla in länken längst ner i artikeln och se vilka ytor som fortfarande är lediga.

På bästa läge, precis vid vattnet i Västra hamnen bygger Midroc just nu WTC Propellergatan, en spektakulär byggnad med en fasad som speglar både havet och himlen utanför. World Trade Center är världens mest kända nätverk för internationell handel och att ha sitt kontor i World Trade Center ger inte bara en välkänd adress utan även nya affärsmöjligheter och ett smart servicekoncept som gör det enkelt att växa med verksamhetsanpassade kontorslokaler. World Trade Center Propellergatan förväntas stå färdigt i augusti 2019. Nyligen tecknades ett nytt avtal med Implement Consulting Group.

- Västra Hamnen är navet i det nya, växande Malmö där invånare både kan bo, arbeta och ha tillgång till ett brett serviceutbud. Därför känns det helt rätt för oss att flytta till vårt nya kontor, som kommer bli en bra bas där vi får utrymme att växa från dagens 30-tal konsulter till det dubbla. Från kontoret har vi dessutom utsikt över Malmö, Öresund och de gröna fälten på Ribersborgsfältet, detta bidrar till en stimulerande arbetsmiljö, säger Ulrik Salde, konsult på Implement Consulting Group.Utöver det attraktiva området erbjuder Västra Hamnen även flera goda möjligheter för att hålla sig aktiv genom grönområden intill fastigheten samt idrottscenter och närliggande crossfitanläggning. I fastigheten byggs även en sportdepå med dusch- och omklädningsrum samt cykelgarage. För Implement Consulting Group bidrog dessa aspekter till valet av Västra Hamnen, eftersom företaget och dess medarbetare sätter stort värde på att enkelt kunna hålla sig i form under och efter arbetstid.

- Det är alltid hög energinivå på vårt kontor som är lika mycket en hub och inspirationskälla för våra medarbetare som för våra kunder. Vi ser fram emot att med vårt nya kontor i större utsträckning kunna realisera några av de unika koncept för facilitering och projektarbete som vi har utvecklat, säger Carl-Johan Herslow, konsult på Implement Consulting Group.

Klicka här för att se vilka ytor som fortfarande är lediga.Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.