Större möjligheter för mindre företag

28 februari 2018

World Trade Center i Göteborg invigde i höstas en helt ny våning med kontorsytor vid Korsvägen. Till sommaren är det inflyttning i ytterligare 12 nya kontorsrum. Glaskuber blir ett efterlängtat tillskott för små företag och här kommer man även hitta arbetsstationer med motionscyklar, whiteboardtapet från golv till tak och ett ljusterapirum.

I höstas öppnades dörrarna till 1 500 helt nya kvm vid Korsvägen. Den nya våningen ligger i direkt anslutning till befintliga lokaler och uppfyller alla förväntningar på ett premiumsegment med service, design och komfort. Här erbjuds 46 nyproducerade kontorsrum och 14 designade mötes- och konferensrum, bibliotek och sköna lounger. Moderna kontorsmiljöer med öppna, sociala och smarta planlösningar. Här får de 200 företag som är representerade hos WTC Göteborg de bästa möjligheterna att mötas och samverka.

Flexibilitet i glaskuber

Nu går utvecklingen vidare och World Trade Center kommer till sommaren att kunna erbjuda även mindre kontorsrum och flexibla arbetsstationer vid Korsvägen. Det öppnar upp möjligheten för företag som gärna sitter tillsammans med andra men också värdesätter att ha en dörr att stänga om sig. Kontorsytor i glaskuber blir ett efterlängtat tillskott då man har märkt en ökad efterfrågan på små kontor i centrala Göteborg.

Inredningsarkitekterna Bittra Britta som tog fram konceptet för våning 7 har fått förtroendet även denna gången. Som alltid blir det något alldeles extra, vad sägs om arbetsstationer med motionscyklar, whiteboardtapet från golv till tak eller ett ljusterapirum?

Inflyttningen i de 12 nya kontorsrummen är planerad till 1 juni 2018 men det går redan nu att få en glimt av projektet på plats.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.