Spektakulärt coworking space

25 april 2023

Göteborgs nya mötesplats Jacy’z har presenterat storslagna planer om ett helt nytt och spektakulärt sätt att driva coworking. I höst öppnar Jaywork.

På en yta av 1 200 kvadratmeter med 10 mötesrum, ett flertal mindre kontorsutrymmen och över 50 sittplatser i ett öppet landskap kommer Jaywork snart att bidra med något helt nytt i Göteborgsområdet. Coworking spacet har tagits fram med inspiration från den amerikanska motsvarigheten Neuehouse. Med Jaywork vill Jacy'z attrahera kreativa entreprenörer och företagare från hela Sverige. Siri Johansson har nyligen anställts som ansvarig för Jaywork och hon har redan märkt av en stor nyfikenhet för de nya lokalerna.

Vi vet att det har saknats ett riktigt bra coworking space i området och att många företagare letar efter mer inspirerande platser att mötas på.

– Något som Jaywork finns inte i Göteborgsområdet. Vi kommer att erbjuda en unik mötesplats för de som längtar efter något annat än ett traditionellt kontorshotell, säger Siri Johansson, Jaywork Manager Jacy’z.

Miljöerna på Jaywork är, precis som Jacy’z Hotel & Resorts anläggning i stort, modernt designade, genomtänkta och anpassade efter gästernas behov. Utöver de nya möteslokalerna och kontorsplatserna på våning tre kommer företagare med ett medlemskap dessutom att få tillgång till hela Jacy’z utbud med bland annat pool club, gym, fyra restauranger, golfsimulatorer och barer.

– Vi vet att det har saknats ett riktigt bra coworking space i området och att många företagare letar efter mer inspirerande platser att mötas på. Tanken med Jaywork är inte att man ska sitta här och jobba framför sin laptop från åtta till fem, utan att det mer ska vara en samlingsplats för nätverkande och erbjuda en möjlighet att ta del av event, härliga aw:s och umgänge med andra företagare i en kreativ miljö, säger Siri Johansson.

En helintegrerad mötesplats

Hos Jaywork kommer entreprenörer och egenföretagare att kunna hyra mindre kontorsrum som rymmer fyra platser, alternativt att teckna ett medlemskap som ger tillgång till det öppna kontorslandskapet. Att erbjuda ett coworking space likt Jaywork, med samma faciliteter som hotellgästerna på Jacy’z har, ser Siri Johansson som en viktig del i Jacy’z satsning att vara en komplett destination för alla olika önskemål och behov. Det är dessutom ett unikt upplägg som saknar motsvarighet i Göteborgsområdet.

– Det finns tillgång till både kontorshotell och olika typer av mötesplatser här, men vi har inte sett något som liknar Jaywork. Våra lokaler, och Jacy’z destination i sin helhet, har något unikt och vi kommer att erbjuda företagare en fullspäckad upplevelse som vi hoppas även ska bidra till att utveckla både individer och företag, säger Siri Johansson innan hon avslutar:

– Nu har vi några månader på oss att förbereda det sista och planera inför höstens alla spännande event, men vi ser redan nu fram emot att börja ta emot intresseanmälningar för medlemskap.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.