Solna Strand lockar

20 oktober 2020

Goda kommunikationer och attraktiva kontorslokaler gör Solna strand till en stark kandidat när bolag letar nya kontorslokaler. De senaste månaderna har Humlegården tecknat avtal med flertalet nya kunder. Totalt har lokaler om cirka 2 300 kvm hyrts ut. Bland etableringarna återfinns den populära restaurangen Oh Poké.

solna.jpg
Bild: Humlegården

Humlegården Fastigheter är den största privata fastighetsägaren i Solna strand. I stadsdelen kombineras både goda kommunikationer och närhet till natursköna områden, vilket har skapat ett stort intresse bland lokalsökande företag.

Området är attraktivt ur många aspekter, där läget och de mycket goda kommunikationerna utgör en viktig del.

De senaste månaderna har Humlegården hyrt ut cirka 2 300 kvm i Solna strand. Bland de nytillkomna kunderna återfinns Dryft Sverige AB, Global Maskinservice, Källmarkskliniken och Tritech Solutions AB. Även helt inflyttningsklara lokaler har hyrts ut. I Humlegårdens koncept "Startklart" erbjuds lokaler med flexibla avtalstider, där alltifrån inredning och teknik till försäkringar ingår och finns på plats när kunden flyttar in. Konsultbolaget Addovation Sweden AB har valt att teckna avtal avseende en Startklar lokal om ca 200 kvm, belägen på Vretenvägen 2 i kvarteret Smultronet.

Ny restaurang 

Flera restauranger har etablerat sig i stadsdelen de senaste åren, och nu stärks utbudet ytterligare genom etableringen av snabbväxande Oh Poké som öppnar en restaurang på Solna strandväg 3. Oh Poké, kända för sitt fokus på hawaiiansk street food, slår upp sina portar i oktober 2020.

- Solna strand lockar spännande företag från olika branscher. Området är attraktivt ur många aspekter, där läget och de mycket goda kommunikationerna utgör en viktig del. Humlegården kan erbjuda ett brett spektrum av flexibla lokaler i området. Vi har gjort stora satsningar i kvarteren de senaste åren, såsom den nya kontorsfastigheten Grow och det intilliggande Grow Hotel. Solna strands närservice och restaurangutbud har utvecklats starkt, med etableringar såsom K-Märkt och Reload Superfood, och det är mycket roligt att vi nu kan presentera ytterligare ett spännande koncept i form av Oh Poké, säger Peter Lind, Fastighetschef på Humlegården.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.