Smart inredning

23 januari 2020

Plant Divider är en textilklädd rumsavdelare som kan kombineras med växter och som dessutom är uppbyggd av ljudabsorbenter. Kolla också in IQSeat, pallen på hjul med multifunktioner.

Plant Divider är en textilklädd rumsavdelare som kombineras med växter och är en personlig och flexibel inredningsdetalj. För att bidra till en bättre ljudmiljö är den uppbyggd av 30 mm ljudabsorbenter och monteras dessutom på låsbara hjul för enkel ommöblering. Plantera växter från vårt sortiment i en Milano Wide-kruka och placera på hyllplanet inuti för att sätta en modern och välkomnande touch.

Flexibel, bekväm, lekfull och stilren - så kan man beskriva IQSeat. Luta dig tillbaka på denna mjuka pall med ryggstöd eller vrid runt ryggstödet till ett bord för att anteckna dina idéer. IQSeats multifunktion med hjul gör att den passar in i många olika miljöer. Välj mellan vita eller svarta detaljer – bordsskiva, hjul och rör följer färgvalet.  Designduon Henrik Kjellberg och Jon Lindström från o4i Design Studio ligger bakom designen av IQSeat.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.