Sandvik till The Point

30 november 2021

Nu hyr nästa börsnoterade bolag kontorsytor i The Point. I februari 2022 flyttar delar av Sandvik in på ett eget våningsplan i Malmös landmärke The Point, mitt i Hyllie.

The Point_webben.jpg
The Point ägs till hälften av Peab och till hälften av Volito Fastigheter AB.

– Vi ser fram emot att kunna välkomna ytterligare ett starkt bolag till The Point. Genom att kunna erbjuda flexibla ytor på ett logistiskt smart läge, kan vi tillgodose Sandviks behov både nu och i framtiden. Kraften i att samla såhär många starka bolag i ett och samma hus attraherar fler och fler, konstaterar Peter Härle, fastighetschef The Point.

Just nu pågår planeringen av Sandviks lokaler  på våning 24 i det 29 våningar höga huset. Det blir ett modernt kontor med en tilltalande design.

Genom att kunna erbjuda flexibla ytor på ett logistiskt smart läge, kan vi tillgodose Sandviks behov både nu och i framtiden. 

– I The Point får vi ett modernt kontor som vi kunnat anpassa utifrån de behov vi har med miljövänliga och flexibla lösningar. Med läget i regionen Malmö och Köpenhamn finns det även goda möjligheter att attrahera spjutspetskompetens till vår verksamhet. Samt att närheten till en internationell flygplats gör det smidigt för våra kunder och långväga kollegor att besöka oss, säger Anders Svensson, Chef för affärsområde Sandvik Rock Processing Solutions.


I The Point sitter idag ca 80 hyresgäster från olika branscher, bland annat DNB Bank, Brenntag, Höganäs, Telenor, Heidelberg Cement, Hilti och BMI Group. Huset är sammanbyggt med Quality Hotell View och har en egen reception som erbjuder hyresgästerna tjänster som posthantering, fikabeställningar, kemtvätt eller bokning av extra konferensrum.

The Point ägs till hälften av Peab och till hälften av Volito Fastigheter AB.  

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.