Så mycket yta finns kvar i nordicForum

12 mars 2019

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med IT-företaget ASUS om cirka 1 000 kvm i nordicForum i Kista. Ytterligare 3 000 kvm finns tillgängliga i huset.

nordicForum - webb.jpg
Foto: Profi Fastigheter

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvm stora nordicForum 2016 och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Senaste uthyrningen tecknades med IT-företaget Asus som flyttar in på cirka 1 000 kvm i huset. Profi Fastigheter kan nu fortsatt erbjuda upp mot 3 000 kvm kontor.

- Vi förvärvade en fastighet som var omodern och daterad till 90-talet. Genom aktiv förvaltning och utvecklingsarbete skapar vi nu en modern fullservicefastighet som är kundanpassad. Där vi kan skräddarsy effektiva lokaler för våra kunder, parallellt med att vi uppdaterar gemensamma ytor och förbättrar facilitetserbjudandet, säger Erik Löfberg, Chef Aktiv Förvaltning på Profi Fastigheter, till Lokalguiden.

Utvecklingsarbetet inkluderar bolagets satsning på flexibla kontor och coworking som öppnade i höstas. Till våren kommer nya koncept att lanseras för restaurang, konferens och reception samtidigt som ett eget gym för hyresgästerna och nya större loungeytor står färdiga. 

- Vi har fått en flygande start och har förhoppningar inom snar framtid ha huset fullt uthyrt. Mycket spännande är på gång, säger Erik Löfberg. 

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.