Så mycket yta finns kvar i Aura

29 januari 2019

Projektengagemang har tecknat avtal med Skanska Öresund på cirka 1 700 kvadratmeter. Nu återstår bara 1 000 kvadratmeter i kontorshuset Aura.

Foto: Skanska Öresund

Citadellsstaden är ett nytt område på Universitetsholmen i Malmö som bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats. I kvarteret byggs kontor, bostäder, förskola och butiker. De första bostäderna är redan färdigställda och under 2019 står även kontorshuset Aura klart.


- Det är glädjande att få välkomna Projektengagemang till Aura och Citadellsstaden. Det är en spännande teknik- och arkitektkoncern inom samhällsbyggnad och industri som nu flyttar ihop sin verksamhet,  säger Jessica Andersson, Skanska Öresund, och fortsätter: 


-  Då koncernen ständigt växer har vi sett till att skapa de bästa förutsättningarna för en vidare expansion av deras verksamhet i regionen. I Aura får medarbetarna direkt närhet till bra mat, uttömmande service och goda kommunikationer,


Skanska har sedan tidigare välkomnat hyresgästerna Trägårdh Advokatbyrå, Lindab, Grant Thornton, Adecco och Malmö Stads förskola Triton till projektet. I Aura finns nu endast plan 4 på cirka 1 000 kvadratmeter kvar.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.