Ringön blomstrar

3 april 2019

Svenska Hus hyr ut en lokal på 955 kvm i en fastighet på Ringögatan 33 i Göteborg. Blomsteboda flyttar i maj in i anpassade lokaler. Fortfarande står en kontorsyta om cirka 400 kvm plus en mindre lagerdel ledig.

Bild: Pixabay

Svenska Hus hyr ut en lokal på 955 kvm i sin fastighet på Ringögatan 33 i Göteborg. Ny hyresgäst blir Blomsterboda Försäljning AB som finns över hela landet och sköter om blomsteravdelningar i 570 butiker inom dagligvaruhandeln. 

Fastigheten erbjuder flexibla ytor och nu ska lagerytorna och lokalerna för säljkontor anpassas efter Blomsterbodas behov.

– Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att genom aktiv förvaltning utveckla en lokal i bästa kommunikationsläge med närhet till de stora trafiklederna. Vi är glada över att Blomsterboda väljer Svenska Hus fastighet på Ringön. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig, Svenska Hus.


Ringön är attraktivt med enkel åtkomst till Göteborgs största trafikleder och den nya hyresgästen är nöjd med sitt nya läge och lokal. 

– Ringön ligger bra till för vår fortsatta expansion och satsning i Göteborg. Svenska Hus har hjälpt oss att få fram en bra lokal som är anpassade för våra behov, säger Lars Fins, vd på Blomsterboda AB.

Blomsterboda flyttar in i slutet av mars.

I nuläget har Svenska Hus hyrt ut det mesta av de resterande ytorna i huset men Camilla Berglund berättar att cirka 400 kvm kontor fortfarande är tillgängligt, plus en mindre lagerdel.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.