Rätt lokal i Svea Artilleri

5 oktober 2022

Tobii Dynavox, världsledaren inom kommunikationshjälpmedel, har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 1 300 kvadratmeter kontor i Svea Artilleri i Stockholm. JLL har varit rådgivare till fastighetsägaren Genesta i uthyrningsprocessen.

svea webben.jpg
Bild: Genesta

Den 13 000 kvadratmeter stora fastigheten längs med Lidingövägen genomgår en omfattande totalrenovering och erbjuder toppmoderna kontor med stark miljöprofil i centralt läge. Inflyttningen planeras att ske i augusti 2023.

- Det känns väldigt bra att vi har hittat rätt lokal för vårt huvudkontor i Stockholm. Med moderna lokaler i attraktivt läge ser vi fram emot att fortsätta växa och hjälpa fler människor med funktionsnedsättningar att få en röst, säger Fredrik Ruben VD på Tobii Dynavox.


- Vi är glada att välkomna ett modernt MedTechbolag som Tobii Dynavox till Svea Artilleri, säger Ted Söderlund, Head of Investment Management på Genesta.

- Vi ser fram emot det fortsatta uthyrningsarbetet med Svea Artilleri och att erbjuda marknaden topprenoverade kontor med närhet till både grönområden och citypuls, säger Erik Skalin Head of Agency på JLL Sverige.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.