Profi Fastigheter hyr ut 1 050 kvm i Tumba

29 mars 2018

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Botkyrka kommun om 1 050 kvadratmeter kontor i Tumba. Avtalet innebär att Vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka Kommun flyttar till Profis fastighet på Gustaf de Lavals väg 10. Avtalet löper över 5 år med tillträde under Q2.

Profi Tumba.jpg
Bild: Profi Fastigheter

Profi Fastigheter förvärvade den 79 000 kvm stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser, och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som har Alfa Laval som största hyresgäst ligger i bästa kommunikationsläge i anslutning till Tumba station och Tumba Cetnrum.


- Avtalet med Botkyrka kommun ligger helt i linje med vår strategi för fastigheten, att utveckla det som en gång i tiden vara Alfa Lavals huvudkontor till en fastighet för många typer av verksamheter som är relevanta för de boende i Tumba och Botkyrka kommun, säger Thomas Sipos, vd Profi Fastigheter.


Thomas Jonasson, marknadschef Profi Fastigheter tillägger:


- I och med att kommunen hyr ett våningsplan i kontorsdelen har vi nu bara någon ytterligare yta vakant, en yta som just nu är under förhandling.


Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.