Profi Fastigheter hyr ut 1 050 kvm i Tumba

29 mars 2018

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Botkyrka kommun om 1 050 kvadratmeter kontor i Tumba. Avtalet innebär att Vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka Kommun flyttar till Profis fastighet på Gustaf de Lavals väg 10. Avtalet löper över 5 år med tillträde under Q2.

Bild: Profi Fastigheter

Profi Fastigheter förvärvade den 79 000 kvm stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser, och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som har Alfa Laval som största hyresgäst ligger i bästa kommunikationsläge i anslutning till Tumba station och Tumba Cetnrum.


- Avtalet med Botkyrka kommun ligger helt i linje med vår strategi för fastigheten, att utveckla det som en gång i tiden vara Alfa Lavals huvudkontor till en fastighet för många typer av verksamheter som är relevanta för de boende i Tumba och Botkyrka kommun, säger Thomas Sipos, vd Profi Fastigheter.


Thomas Jonasson, marknadschef Profi Fastigheter tillägger:


- I och med att kommunen hyr ett våningsplan i kontorsdelen har vi nu bara någon ytterligare yta vakant, en yta som just nu är under förhandling.


Artikelämnen:

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.

Jessica Roos Rahmquist

Redaktör