Premiär för nytt kontor

16 augusti 2023

Svenska Hus har specialanpassat fastigheten för Warner Bros på Marieholmsgatan 42 i Göteborg och nu i juli flyttade Warner Bros sin Tv-produktion och in till de nära 3 000 kvm stora lokaler som Svenska Hus skapat genom att bygga om sin fastighet.

Sv Hus webb.jpg
Foto: Svenska Hus

Flytten har gått över förväntan och vi är mycket nöjda med våra lokaler. Hela processen med Svenska Hus har fungerat väldigt väl och nu ser vi verkligen fram emot vår premiär av programmet Bingolotto den 27 augusti, säger Johan Morén på Warner Bros. International Television Production Sverige.


Warner Bros Sverige är ett av landets största produktionsbolag och producerar program som ”Bingolotto”, ”Postkodmiljonären”, ”Lotta på Liseberg”, ”Bachelor”, ”Jills Veranda” och en rad andra produktioner.

Projektet har utvecklats och förvaltas av Svenska Hus där systerbolagen MVB varit byggentreprenör, Wangeskog maskinuthyrare och ANLAB markentreprenör.


Henrik Sjölin, utvecklingsansvarig på Svenska Hus i Göteborg välkomnar hyresgästen.


- Allt har gått bra och enligt plan. Det känns riktigt bra att projektet är färdigställt. Vi har haft ett mycket fint samarbete under hela perioden. Det är väldigt roligt att nu se det färdiga resultatet när Warner Bros är inflyttade och att kunna välkomna bolaget till sina nya lokaler. Vi hoppas produktionsbolaget kommer att trivas hos oss under en lång tid framöver.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.