Peab fyller på i Ulriksdal

3 mars 2020

I och med tecknandet av hyreskontraktet är fastigheten nu fullt uthyrd. Fastigheten är en av sex som Peab utvecklar längs med E4:an.

Foto: Peab

Fastigheten inrymmer elva våningar och den innovativa arkitekturen och gestaltningen speglar dess funktioner. Sedan tidigare är de tre översta våningsplanen uthyrda till Actic med kontor och ett fantastiskt gym med utsikt över Nationalstadsparken och Brunnsviken. De tre översta våningsplanen med kontor och gym ger intrycket av att sväva ovanpå parkeringshusets åtta våningar med 475 parkeringsplatser. Arkitekt är Roger Spetz från Gatun Arkitekter.

- Vi är glada för att Easy Telefoni flyttar in och att vi nu har ett hus som är fullt uthyrt i god tid innan färdigställandet, säger Fredrik Pettersson, regionchef Peab Fastighetsutveckling.

Angränsande till Nationalstadsparken i norra Stockholm fortsätter Ulriksdal att växa och utvecklas till en urban stadsdel. I området beräknas cirka 15 000 arbetsplatser stå klara inom de närmaste åren. Här bygger Peab kontor för den som vill ha den ena foten i storstadens puls och den andra i grönska och natur. Ett nytt kontor för Peabs egna anställda i Stockholmsregionen på 12 500 kvadratmeter invigdes så sent som november förra året.

Läs mer: 

The Gardens sätter färg på Ulriksdal.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.