Office for the day

12 april 2022

Allt fler väljer att byta ut kontoret mot att jobba på distans. Efter år av slit på hemmakontoret och nu när värmen börjar dra in över landet lanserar Samsung Electronics Nordic hemsidan Office for the Day. En sajt med oväntade platser i Norden där du kan uppleva nya vyer, och med en mobilt uppkopplad Samsungs-dator får hela världen som ditt kontor för dagen.

office.jpg
Bild: Samsung

Det är många som har vant sig vid att sitta hemma och jobba, men i takt med allt fler verksamheter öppnar upp så går det fint att välja en ny arbetsplats för extra inspiration. Samsung Electronic Nordic lanserar sajten Office for the Day med platser i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island som alla kan bli ditt kontor för dagen.

- Office for the Day ska inspirera alla att hitta alternativ till din vanliga arbetsplats. Med nya Galaxy Book2 Pro 5G får du dessutom direkt uppkoppling till 5G och behöver inte förlita dig till ett lokalt trådlöst nätverk, säger Andreas Bergqvist, Nordisk produktchef, Samsung Electronics Nordic.

Office for the Day ska inspirera alla att hitta alternativ till din vanliga arbetsplats.

Office for the Day är en interaktiv karta som ger förslag på platser som kan bli ditt kontor för en dag och du kan dessutom kombinera nytta med nöje. Kanske en picknick i Abisko nationalpark, strandhäng på Huk Beach i Oslo, stadsliv på Superkilen på Nørrebro i Köpenhamn eller varför inte en dag på jobbet i Mumindalen i Nådendal. Och med rätt dator blir din dag på jobbet också extra effektiv.


- Våra produkter ska göra det enkelt för dig att jobba oavsett var du befinner dig. Med Galaxy Book2 Pro 5G får du en bärbar dator med hög prestanda och möjlighet att jobba obehindrat med lång batteritid och 5G-uppkoppling, säger Andreas Bergqvist, Nordisk produktchef, Samsung Electronics Nordic.

Samsung utökar kontinuerligt sitt PC-erbjudande. Utöver Galaxy Book2 Pro 5G finns även modellerna Samsung Galaxy Book Pro 360 5G, Galaxy Book LTE, Galaxy Book Go LTE och Galaxy Book Pro 4G som erbjuder möjlighet till mobil uppkoppling[1]via det mobila nätverket likt en mobiltelefon.

Besök Office For The Day-hemsidan här: https://www.samsung.com/se/explore/brand/office-for-the-day/

[1] Uppkoppling till mobila nätverk kräver ett abonnemang och SIM-kort. Uppkoppling, hastighet och kostnad varierar mellan länder, städer och operatörer. Kontakta din mobiloperatör för mer information kring tillgänglighet.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.