Nytt coworkingcenter till Landskrona

27 februari 2024

IWG, världens största leverantör av hybridarbetslösningar med varumärken såsom Spaces och Regus, öppnar ett modern och flexibel Regus center i Landskrona då efterfrågan på hybridarbete snabbt ökar. Öppningen sker i samarbete med Gustavsson Fastigheter som valt IWG:s plattform för flexibla arbetsytor.

Genrebild: Unsplash
Genrebild: Unsplash

Landskrona är en av Skånes snabbast växande regioner. Efterfrågan på arbetsplatser i södra Sverige har vuxit och antalet förfrågningar om flexibla kontorslösningar och lokaler fortsätter att öka kraftigt.

 

Det nya Regus Landskrona ligger i en 5-våningsbyggnad med arbetsytor som inkluderar privata kontor, mötesrum, co-working och kreativa utrymmen. Det nya kontoret kommer att erbjuda plats för etablerade företag, organisationer och startup inom flera olika branscher.


Fastighetsägaren, Gustavsson Fastigheter, har fattat beslutet att investera i IWG-plattformen för att maximera avkastningen på fastighetsutrymmen genom kapitalisering av den snabbt ökade efterfrågan på hybridarbete. Med en årlig investering på cirka ca 650 miljoner SEK i sin teknikplattform, ger IWG sina partners tillgång till företagets fulla expertis samt design- och inredningsstöd samt försäljnings- och marknadsföringskapacitet.

I takt med den pågående övergången till hybridarbete ökar, kommer den konventionella kontorsbeläggningen fortsätta minska när företag har mindre behov av traditionella utrymmen och i stället vänder sig till flexibla arbetsplatser. Under 2023 välkomnade IWG hundratals nya partner utrymmen och förväntas öka med ytterligare 1 000 under det kommande året. IWG har idag 83% av Fortune 500-företagen i vår växande kundbas.

 

Mark Dixon, VD och grundare av IWG, kommenterade: - Vi etablerar ett starkare och mycket nödvändigt fotfäste i Skåne med den senaste öppningen. Som en viktig affärshub är Landskrona en fantastisk plats för oss att öka våra expansionsplaner. Behovet av högkvalitativa och flexibla arbetsutrymmen fortsätter att stiga när hybridarbete blir det nya normala. Vi är väldigt glada över att i partnerskap med Gustavsson Fastigheter arbeta för att utveckla IWG Regus-varumärket under ett förvaltningsavtal som kommer att lägga till ett banbrytande arbetsutrymme i deras byggnad.

- Vår öppning i Landskrona kommer vid en tidpunkt när allt fler företag upptäcker att flexibelt arbete ökar anställdas lycka och tillfredsställelse, samtidigt som det hjälper miljön. Vår arbetsplatsmodell har också visat sig öka produktiviteten och möjliggör för företag att skala upp eller ner till betydligt lägre kostnader.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.