Nytt coworking space i Brygghuset

28 februari 2018

Husvärden har nu fyllt kontorshuset Brygghuset på Lindholmen och första inflyttning sker i december i år. De nya hyresgästerna är Zacco Sweden AB, Beiersdorf AB och IWG International Workplace Group som öppnar ett coworking space om 2 400 kvm.

Brygghuset TMRW.jpg
Bild: TMRW

Lindholmen är ett högintressant område med stor potential där Husvärdens kontorshus Brygghuset med sina glaspartier från golv till tak får en mäktig utblick över Göteborgs hamn. Brygghuset får en intressant mix av hyresgäster som kompletterar nätverket i Lindholmen Science Park. Uthyrningen har gått enligt plan i samarbete med Göteborgs Lokallots och CBRE. Bland annat etablerar IWG (International Workplace Group, tidigare Regus) sig med ytor för coworking.

- Vi på IWG har länge sökt efter ett bra läge att etablera det första Spacet i Sverige. Med det här läget och den här byggnaden hittade vi hem. På Lindholmen kommer vi kunna erbjuda en fantastisk coworking-miljö, eventmöjligheter, mötesrum och kontor. Allt detta medan du blickar ut över älven, säger Patrick Ölvebäck, Country Manager på Regus/IWG.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.