Nytt avtal i Nordstan

29 december 2021

Konsultbolaget Sitowise har tecknat ett hyresavtal om 1 500 kvm i  Hufvudstadens fastighet vid Nils Ericsonsgatan 17 i Nordstan, Göteborg, med inflyttning 1 september 2022.

Nordstan_webben.jpg
Sitowise väljer Nordstan. Foto: Dino Soldin

- Vi på Sitowise ser att de utmärkta lokalerna i Nordstan ger oss en möjlighet till integration av våra olika verksamheter i Göteborg. Det centrala läget gör det enkelt för våra medarbetare att få ihop livspusslet och skapar effektivitet och trivsel i verksamheten, säger Jonas Larsson, Managing Director Sitowise Sweden.

Sitowise är en nordisk specialist inom byggd miljö och digitala lösningar som driver utveckling mot smarta städer och levnadsutrymmen där vardagen har ordnats på en hållbar grund. Sitowise verkar inom tre affärsområden: fastigheter och byggnader, infrastruktur samt digitala lösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Esbo, Finland.

Det centrala läget gör det enkelt för våra medarbetare att få ihop livspusslet och skapar effektivitet och trivsel i verksamheten

- Vi välkomnar Sitowise till Nordstan och är glada över att vi kan erbjuda den optimala lokalen där verksamheterna kan samlokalisera sig, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.