Nya lägenheter för företag snart klara

23 april 2019

Moderna och komplett utrustade. Konsulter och tillfälliga medarbetare kommer att flytta in i 85 nybyggda företagslägenheter från och med nästa månad.

Foto: Företagsbostäder

Med bara ett par minuters resa till Solna Centrum, finns de nybyggda företagslägenheterna som kommer att bli tillgängliga för dem som är i behov av tillfälligt boende norr om Stockholm. 

- En glädjande nyhet är att 2019 - 2020 utökar Företagsbostäder sitt bestånd i Stockholm, med ännu fler lägenheter för de som behöver tillfälligt boende i tjänsten, säger Helene Johansson, Marketing Manager på Företagsbostäder, i ett pressmeddelande.

Till maj 2019 blir de första 85 av totalt nästan 500 lägenheterna i kvarteret Ingenting inflyttningsklara. Då kommer ett stort antal tillfälligt anställda ha möjlighet att ta del av komplett utrustade företagslägenheter i Solna.

- Vi har förstått av våra kunder att det är en stor konkurrensfördel för företaget att kunna erbjuda sina anställda ett long stay boende när de rekryterar ny personal eller anlitar konsulter, säger Helene Johansson, Marketing Manager på Företagsbostäder.

Företagsbostäder, sedan 2017 majoritetsägt av Petter Stordalens Strawberry Living, är Sveriges största leverantör av long stay boenden. Möblerade företagslägenheter som möjliggör för företag att erbjuda sina tillfälligt anställda ett bra och flexibelt boende.


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.