Nya industrilokaler i Partille

14 maj 2019

I Partille utvecklar Svenska Hus 15 moderna och flexibla industrilokaler för småföretagare i en nyproduktion om cirka 2 300 kvm. På taket kommer en solcellsanläggning att placeras för att producera el till fastigheten. Hyresgästerna kommer att kunna flytta in i januari 2020.

Fastigheten är belägen i Brodalens industriområde, centralt i Partille. Lokalerna varierar i storlek från cirka 150 till 300 kvm och har en takhöjd om drygt 6 meter vilket ger stor flexibilitet och skapar en god lagervolym. 

Flexibiliteten och de hållbara lösningarna med solpaneler rimmar väl med vårt evighetsperspektiv.

– Vi ser stor efterfrågan på mindre lokaler med hållbar profil i riktigt bra kommunikationslägen. Lokalerna som vi utvecklar i Partille är lämpliga för småföretag som behöver lager och kontor, produktionsytor eller showroom, säger Henrik Sjölin, utvecklingsansvarig, Svenska Hus.

Läget i Partille är mycket lättillgängligt både med bil och med allmänna kommunikationer. Fastigheten ligger nära E20 och Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Systembolaget, apotek och flera andra butiker. 

– Jag är stolt över de lokaler Svenska Hus nu utvecklar i Partille. Flexibiliteten och de hållbara lösningarna med solpaneler rimmar väl med vårt evighetsperspektiv, säger Daniel Massot, vd, Svenska Hus.

Lokalerna är helt nyckelfärdiga med egen entré, vikport, inrett pentry och kaklat WC/dusch. Hyresgästerna kommer att kunna flytta in i januari 2020.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.