Nyckelfärdigt i Partille

11 augusti 2020

På Brodalsvägen 11, mitt i ett naturskönt industriområde i Partille, har Svenska Hus byggt en fastighet med nyckelfärdiga lokaler för mindre företag. Här finns det fortfarande möjlighet att till exempel bedriva lager, produktion eller showroom, vägg i vägg med andra spännande verksamheter.

Den nyproducerade fastigheten ligger i Brodalens industriområde och har det som krävs för att en verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt för det mindre företaget.

Stor efterfrågan

Här kan man skriva kontrakt för en helt nyckelfärdig lokal med en takhöjd på drygt sex meter, stora vikportar på 4x4,5 meter, inrett pentry samt wc och dusch plus egen parkering. På taket finns också en solcellsanläggning som producerar el till fastigheten. Förutsättningarna är mer än bra. Och allt endast ett stenkast från E20.

– Vi märker en stor efterfrågan på den här typen av mindre lager och produktionslokaler och såg ett behov för speciellt små företag i Storgöteborg, utanför trängselskattzonerna, förklarar uthyrningsansvarig Camilla Berglund. Och detta läge är perfekt. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit och i Partille centrum, som också ligger alldeles i närheten, kan du till exempel luncha eller storhandla efter jobbet.

Nya grannar önskas

Fastigheten, med sin fasad i silvermetallic, är sammanlagt på 2 534 kvm och stod klar i januari i år. Totalt finns 15 väldisponerade, mindre lokaler anpassade för lager, produktion eller showroom och just nu kan Svenska Hus erbjuda flera lediga ytor, mellan 157–305 kvm.

Givetvis kan flera lokaler även slås ihop för att skapa lite större ytor.

– Givetvis kan flera lokaler även slås ihop för att skapa lite större ytor, förklarar Camilla Berglund.

Lokalerna på Brodalsvägen 11 har dessutom en entresolyta om cirka 18 kvm som är lämplig som kontorsplats eller förvaring av enklare material.

Flera företag är redan inflyttade, bland annat ett skyltföretag, ett designföretag och ett par andra lagerverksamheter. Och de väntar nu på nya grannar.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.