Ny hyresgäst till Stockholmsverken

20 november 2018

Paradox Interactive blir nästa hyresgäst att teckna avtal i Stockholmsverken. De flyttar in på cirka 8 000 kvadratmeter i korsningen mellan Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan.

Stockholmsverken är ett av Södermalms klassiska industrikvarter som AMF Fastigheter utvecklar till en ny plats för arbete, möten och umgänge. Totalt utvecklas ca 23 000 kvm till arbetsplatser som kan välkomna en bredd av företag. Samtidigt öppnas gatuplanen för restauranger och caféer. Kvarterens innergårdar kommer också att utvecklas och öppnas för allmänheten.Paradox Interactive är en världsledande förläggare och utvecklare av datorspel. I spelportföljen märks titlar som Stellaris, Europa Univesalis, Hearts of Iron, Battletech m fl.

- Vi är otroligt glada och stolta över att ett av Sveriges mest framåtlutade företag valt att flytta till Stockholmsverken. Här vill vi skapa en plats där företag kan växa med sina medarbetares ideéer och vi ser Paradox Interactives val av Stockholmsveken som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Paradox Interactiv beräknas flytta in under hösten 2019. En mindre vakans finns fortsatt.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.