Ny hyresgäst till K6

15 september 2020

ECIT Services AB har valt att flytta in i Svenska Hus fastighet, K6, mitt i Malmö. K6 genomgår en omfattande renovering med stora möjligheter för hyresgäster att anpassa sina ytor. Uthyrningen omfattar kontorslokaler om en yta på ca 300 kvadratmeter och med beräknad inflyttning i april 2021.

K6.jpg
Bild: Svenska Hus

ECIT står för Ekonomi och IT och företaget levererar tjänster inom redovisning, lön & HR samt affärssystem med personligt engagemang och hög kompetens. Företaget finns i ett flertal länder, på 70 kontor med totalt 1 400 medarbetare.

Det nya K6 erbjuder en utvecklande miljö för både hyresgäster och besökare.

– Vi är mycket nöjda över möjligheten till att kunna påverka våra lokaler i ett så tidigt skede samt att det finns möjlighet till expansion. K6 har även ett mycket bra läge med närhet till all kommunikation, säger Jens-Oskar Göransson, manager, ECIT Services AB.

– Det nya K6 erbjuder en utvecklande miljö för både hyresgäster och besökare. Här skapas sammanhang för människor att mötas, dela kunskap och inspireras. Garage och cykelparkering, organiserade fysiska aktiviteter samt ett utbud av mat och dryck är bara några av de saker vi vill försöka lyfta i den pågående satsningen och konceptualiseringen av K6, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig Skåne, Svenska Hus.

K6 med dess ca 11 550 kvadratmeter genomgår en betydande och omfattande uppdatering. Den stora atriumgården kommer att bli luftig och ljus och förvandlas till stora gemensamma ytor för att ge möjlighet till samverkan och inspirerande möten.

– Vi är stolta och glada över att vi kan erbjuda ECIT lokaler anpassade utifrån deras verksamhet och behov, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig Skåne, Svenska Hus.

Läs mer om kontorshuset K6 här


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.