Ny hyresgäst till Epic

31 oktober 2023

Den 1 november slår Mazars, som är en internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå, upp dörrarna på ny adress i Malmö. Skanska Fastigheter Malmö har tecknat hyresavtal med Mazars om 725 kvm i Epic på Nordenskiöldsgatan.

epic webb.jpg
Bild: Skanska Fastigheter Malmö

Skanskas kontorshus Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet och bara ett stenkast ifrån Malmö Centralstation. Under hösten har lokalerna anpassats och inretts för att passa Mazars verksamhet och arbetssätt.


Mazars fokus på en hållbar och hälsosam arbetsplats med smarta, digitala lösningar stämmer väl överens med Epics profil.

- Det ska bli jättespännande att få se det färdiga kontoret som vi sett växa fram under hösten. Jag tror att det kommer bli ett lyft för oss med nya, moderna lokaler som är mer anpassade efter hur vi jobbar idag, säger Helene Sjöström, kontorsområdeschef för Mazars region Skåne Syd.


Epic är utformat med människors hälsa och välmående i fokus. Byggnaden är hälsocertifierad enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifierad enligt LEED Platinum. På entréplan finns ett grönskande atrium med restaurang, coworking, reception samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum för att underlätta för hållbart resande.


- Vi är mycket glada över att få välkomna Mazars Malmökontor till Epic. Mazars fokus på en hållbar och hälsosam arbetsplats med smarta, digitala lösningar stämmer väl överens med Epics profil, säger Sofia Ekerlund, Uthyrnings- & Marknadschef Skanska Fastigheter Malmö.


- Mazars tillväxtresa fortsätter och med den vill vi också skapa de bästa förutsättningarna vi kan för våra medarbetares arbete och sociala gemenskap genom att erbjuda moderna, inspirerande och hållbara kontor, säger Karin Westerlund, VD för Mazars i Sverige.


Epic är en del av Skanskas utveckling av Universitetsholmen där Skanska har utvecklat kontorsprojekten STUDIO, Aura och Aqua och kommande Oas längs Neptunivägen på Universitetsholmen.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.