Ny hub i Kista

19 december 2022

Nu lanserar Technopolis sin nya hållbara kontors-HUB, framtagen i nästintill helt återbrukat och återvunnet material från fastigheten på Technopolis campus i Kista. Den nästan 600 kvadratmeter stora ytan kommer rymma cirka tolv mindre kontor och stå redo att ta emot hyresgäster i början av nästa år.

Tidigare i november berättade Technopolis att deras campus i Kista kommer genomgå en omfattande renovering under 2023, med bland en helt ny reception, gymanläggning och kafeteria. Dessutom kommer ett helt nytt konferenscenter med mötes- och konferensrum implementeras under kommande året. Nu tar Technopolis ytterligare ett grepp om sitt campus i Kista och lanserar sin nya HUB – nästan helt baserad på material och möblemang från återbrukat och hållbart material.


– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra hyresgäster ett förbättrat tjänsteutbud, både genom att utveckla våra befintliga ytor, samt genom att skapa nya möjligheter. Vår nya HUB är ett bra exempel på detta. Vi ville skapa en möjlighet att kunna möta våra kunders behov ännu mer, och dessutom göra det utifrån ett hållbart perspektiv, säger Anders Lindskog, Senior Asset Manager på Technopolis Kista.

Vi ville skapa en möjlighet att kunna möta våra kunders behov ännu mer, och dessutom göra det utifrån ett hållbart perspektiv.

Technopolis nya HUB kommer att rymma en total yta på 557 kvadratmeter fördelat på cirka tolv kontor i storleken 10–36 kvadratmeter. Kontoren i HUB:en kommer att byggas i nästan helt återvunnet material och är dedikerad till att stödja växande företag och ge dem resurser och utrymme. De första kunderna kommer att flytta in under januari och förhoppningsvis kommer fler hyresgäster flytta in under första kvartalet av nästa år.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.