Ny företagspark vid E20

5 juni 2018

Nu bygger fastighetsbolaget Gråbyholm en intressant företagspark i Lerum med 18 lokaler, i optimalt läge längs E20 vid Skallsjö ängar, i Floda. Köp eller hyr direkt från start!

Bild: Gråbyholm

Med optimalt exponeringsläge vid E20 i bygger nu fastighetsbolaget Gråbyholm en intressant företagspark i Lerum där företag från dag ett kan äga sin egen lokal i fastigheten.

Konceptet kallas lokalbostadsrätt och innebär att man äger sin del av fastigheten, precis som i en bostadsrättsförening. Konceptet är relativt nytt i området men växer lavinartat eftersom fler ser förtjänsterna av att äga sin egen lokal. För företag som hellre vill hyra sin lokal kommer Gråbyholm även att erbjuda den möjligheten.

I Skallsjö Ängar har man sin egen hall, men är omgiven av grannar som är likasinnade med goda möjligheter att utbyta erfarenheter, umgänge och dra nytta av varandras kunskaper och tjänster. 

Fastigheten består av 18 lokaler, 9 verkstadshallar i bottenplan och 9 kontor på övre plan. Varje hall har en stor port och dörr ut mot gården där man också har tillgång till parkeringsplatser för anställda och kunder.

För att hålla nere kostnaderna och för att man som hantverkare själv ska kunna skräddarsy sin hall levereras lokalerna förberedda för toalett/dusch/pentry. Som företag inreder och möblerar man utifrån sina egna önskemål. Varje lokal har en stor port på 4×4,5 meter. 

I föreningens regi erbjuds även laddstolpe för elbilsfordon och upp även uppvärmning ingår. På taket sitter solceller och i kombination med god isolering i väggar och tak får man på så sätt låga kostnader för uppvärmning.

Läs mer på grabyholm.se

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.