Nääs Fabriker utvecklas

3 juli 2018

Nääs Fabriker är under ständig utveckling och har bara sedan förra våren utökat hotellverksamheten, etablerat både coworking och flertalet pop-up-koncept samt initierat en stor satsning på butiksområdet. Nu presenteras ett nytt inslag och butikskoncept när designföretaget Sofacompany lagom till hösten öppnar upp sitt nya showroom på området.

I Nääs Fabrikers galleria med tillhörande butiksområde samsas både tillfälliga koncept och utställningar samt fasta butiker och tjänsteföretag. Att vara föränderlig och kunna möta såväl digitalisering som framtiden med nya trender, konsumentbeteende och behov har varit en viktig pusselbit i de satsningar som görs. Nu välkomnas Sofacompany med ett nytt spännande koncept där etableringen på Nääs Fabriker blir företagets tredje i Sverige.

-Nya koncept som pop-up-butiker och showrooms som kopplar samman e-handel och upplevelsen av det fysiska mötet med kunder och besökare tror jag är här för att stanna. Detta är definitivt framtidens handel och något vi kommer att få se mer av både här på Nääs Fabriker och hos övriga aktörer. Vi hälsar nu Sofacompany varmt välkomna till oss och ser fram emot öppningsdagen i september, säger Linda Pettersson, VD på Nääs Fabriker

På Nääs Fabriker finns det även plats för fler företag. På de nya coworking-ytorna har målet varit att skapa en inspirerande och kreativ miljö där man som som frilansare eller egenföretagare kan känna gemenskap i sitt dagliga arbete. Man sitter vid en för dagen ledig plats som kan vara antingen ett eget skrivbord, runt ett bord eller i en av våra sköna soffor. Som medlem har man bland annat tillgång till kök med gott kaffe, fritt wifi och mötesrum. Och inte minst allt annat som finns i området - butiker, hotell, restaurang, kafé och härlig utemiljö. På Nääs kan man även hyra ett eget kontorsrum, möblerat eller omöblerat.

Läs mer här


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.