Modernt och prisvärt i Fosie

6 november 2018

Fosie är ett av Castellums prioriterade områden och fastighetsbolaget har cirka 15 fastigheter här, både större och mindre kontors- och lagerfastigheter och butikslokaler. Just nu står nästan 6 000 kvm kontor lediga på Jägershillgatan 18. I ett ypperligt skyltläge intill Inre Ringvägen.

I fastigheten på Jägershillgatan får företag verkligen chansen att exponera sitt varumärke mot trafiken på Inre Ringvägen. Men även ur andra perspektiv är läget mer än bra. 

- I området finns allt från butiker, utställningar, kontor och lager. Huset ligger bara fem minuter ifrån Jägersro Center med både livsmedels- och klädesbutiker, caféer, restauranger, systembolag, med mera. Även flera lunchrestauranger finns i närheten. Här finns allt, konstaterar Christel Zaar, Uthyrare på Castellum. 


Vi renoverar varje ny kontorslokal. Så nya hyresgäster har stora möjligheter att påverka såväl planlösning som materialval.


Bra kommunikationer

Och med nära anslutning till E65 och Inre och Yttre Ringvägen råder det heller ingen brist på bra kommunikationer. 

- Huset är verkligen lättillgängligt, inte minst för företag där personalen är ute och kör mycket på dagarna. Det finns dessutom goda parkeringsmöjligheter som kan disponeras fritt av hyresgästerna plus gästparkeringar vid entrén. 

Man kommer hit enkelt även med buss. En stadsbusslinje med täta avgångar går i området och busshållplats finns inom fem minuters promenad. Även fina cykelvägar gör att cykeln kan vara ett bra alternativ. 5 866 kvm ledigt

Den representativa fastigheten, som är byggd 1987, är på totalt cirka 10 000 kvm.

- Det är en ren kontorsfastighet med fin utomhusmiljö, förklarar Christel Zaar. Just nu finns det totalt 5 866 kvm att hyra, fördelade på våning 1-4. Förutom möjligheten att hyra alla fyra plan finns det givetvis också chans att hyra ett enskilt våningsplan ner till ytor om cirka 500 kvm.

En del av kontoret på bottenplan har ett eget varuintag/lager för mindre gods och fiber finns i hela fastigheten. I huset finns idag flera andra företag, t ex Caverion, BRA Flyg och Tedkompile. 

Nyrenoverat och prisvärt

Lokalerna är idag till största delen rumsindelade, men huset kan öppnas upp för både kontorslandskap och aktivitetsbaserade ytor. 

- Vi renoverar varje ny kontorslokal. Så nya hyresgäster har stora möjligheter att påverka såväl planlösning som materialval. 

Kontorsytorna på Jägershillgatan borde attrahera många typer av företag, menar Christel Zaar. 

- Här finns möjligheten att hyra nyrenoverade kontorslokaler till ett pris som motsvarar hälften av vad man får betala för en nyproducerad fastighet i exempelvis Hyllie. 


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.