Miss Åhus med vänner

5 mars 2020

Blå Station presenterar en rad nya produkter i år. Prisbelönta BOB har fått en lillebror i Bobby, en mer yteffektiv liten figur som fungerar utmärkt som fristående stol eller ihopkopplad i hur långa sofflängder som helst. Man välkomnar också Miss Åhus av Gustavo Maggio och Sebastian Alberdi och David Ericsson har skapat tre tuffa bord för sin Pinzo.

Flexibelt med Bobby

BOB-familjen har växt till sig med en lillebror som tar minimal plats som fristående stol, och som tack vare starka magneter kan snäppas ihop till långa soffor när så behövs. Stefan Borselius och Thomas Bernstrand tar fasta på bekvämligheten med en design som är perfekt både för flexibel inredningar och i smala utrymmen.

Ny barsilhuett med Combo

Nog med otympligt fyrbenta barmöbler. Combo-familjen kombinerar bord, pall eller både ock i stark grafisk precision och med ett helt nytt yteffektivt barinredningskoncept. Stefan Borselius och Thomas Bernstrand bjuder på ett nytt inredningselement helt i aluminium för både inne och ute.

Möt Miss Åhus

Åhus-familjen välkomnar en ny medlem i Miss Åhus, en smal och elegant stol att ackompanjera soffa och fåtölj. Sebastian Alberdi och Gustavo Maggio har skissat fram en tunn och precis stol som med mjuka linjer och ett tydligt ryggparti ramar in den sittande.

Pinzo växer till sig

David Ericssons brutalt sofistikerade stol i rå tillyxad furu finns nu med tre låga bord i olika former och storlekar. Pinzo får nu också en stilig vändbar dyna i läder och mocka med stoppning av naturfilt.

Wilmer blir med bord

Wilmer växer till sig med ett integrerat litet bord som gör den asymmetriska fåtöljen än mer inbjudande. Vila och tänk till vid den vänstra sidans förhöjda armstöd. Läs eller arbeta till höger där Stefan Borselius bord nu kompletterar med en liten avlastningsyta.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.