Mindpark till Brick Studios

17 januari 2023

Coworkingaktören Mindpark fortsätter sin tillväxtresa genom att öppna upp ett helt nytt workspace på Järntorget i Göteborg, i NCC:s nybyggda kontorshus Brick Studios. Mindpark finns sedan tidigare i Lund, Malmö City, Malmö Hyllie och Helsingborg.

mindpark.jpg
Visionsbilder: NCC/Walk The Room. Sofie Nilsson, manager på Mindpark i Göteborg. Foto: Mindpark

Mindparks satsning på att etablera sig i sydvästra Sverige går nu in i nästa fas när man tar sitt koncept inom coworking och konferens vidare till Göteborg och Brick Studios vid Järntorget.

– Redan idag är en stor del av kontoren uthyrda och vi har hög efterfrågan på de som finns kvar, säger Helene Tigerström, COO på Mindpark Group.

Mindpark fokuserar på att vara en social plats där människor möts, byter idéer och har kul tillsammans. Genom att sköta all praktisk administration och ge personlig service står coworkers och besökares behov i centrum.


– Vi önskar skapa en arbetsplats som är föränderlig där våra coworkers får energi och nätverkar med bland annat workshops, föreläsningar och gemensamma frukostar. Tillsammans med mina kollegor på Mindpark hoppas jag att vi kan bidra till att bolag får arbeta i en inspirerande miljö där de kan växa med varandra, säger Sofie Nilsson, manager på Mindpark i Göteborg.

Mindparks workspace på Järntorget består av 42 kontor, ett tjugotal skrivbordsplatser och ett par mindre mötesrum i anslutning för coworkers. För större sammankomster och konferenser finns sex mötesrum, varav det största tar upp till 70 personer, och ett café som är öppet för allmänheten. Den 13 februari slår Mindpark upp portarna på Masthamnsgatan 3.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.