Möt fastighetsägare på NYLOKAL

26 januari 2018

Mässan NYLOKAL, som Lokalguiden arrangerar en gång om året, är Sveriges enda mötesplats för lokalsökande företag och fastighetsägare. Den 25 januari öppnades dörrarna i Göteborg, den 31 januari är det dags för Stockholm och den 9 februari i Malmö. Gå in på nylokal.se och anmäl dig helt kostnadsfritt idag!

Lokalguiden arrangerar varje år NYLOKAL som är Sveriges enda mötesplats för lokalsökande och lokaluthyrare. På mässan kan du ta del av föreläsningar, skapa dig en bättre bild av hyresmarknaden för lokaler men, kanske framför allt, knyta nya kontakter med uthyrare för att på så sätt hitta din nya lokal. 


Anmäl dig på nylokal.se.


I Göteborg var det 150 företag anmälda och alla som var där fick ta del av lunch och fika men även en föreläsning med Nils Åke Rydqvist från Savills. Han berättade om vad som händer på respektive marknad och gav exempel på aktuella hyresnivåer, vakansgrader och vilka nybyggnadsprojekt som är på gång nu och framöver. Dessutom pratade projektledningsbolaget Resultat om vilka fem frågor som är viktiga att ställa sig inför en flytt. 

Givetvis knöts även massa nya kontakter, flera visningar bokades på plats och många lokalsökande företag fick tips om intressanta lokaler och nya lägen. Dessutom kunde besökarna anmäla sig till en tävling på plats där en mobiltelefon lottades ut och i slutet av dagen drog vi en glad vinnare som gick hem med en sprillans ny iPhone X. 

Ta chansen och anmäl dig till NYLOKAL i Stockholm den 31 januari. Den 9 februari avslutar vi i Malmö, kanske passar det datumet och den staden dig bättre. Även i Stockholm och Malmö har du givetvis chansen att vinna en iPhone X. Anmäl dig helt kostnadsfritt på nylokal.se. Välkommen! Artikelämnen:

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.

Pernilla Krantz

Redaktionschef