Möt en riktig lady

21 maj 2020

Bakom Miss Oxfords design ligger en inspiration med ett brett kreativt arbete där den fria själen är involverad i varje steg i skapandet. När alla komponenter gifter sig med varandra i designarbetet, händer något magiskt. Som i stolen The Lady till exempel, som passar lika bra på kontoret.

The Lady. Bilder: Miss Oxford Design

Designen är skapad av Sofie från Skåne som en dag började skissa på inredning till sitt egna hem. Med erfarenheten och insikten om att ta tillvara på varje dag i livet, blev valet inte så svårt. Skisserna på papperet skulle en dag leva vidare i det materiella. Dagen kom då designen hon skapat stod framför henne, den dagen föddes Miss Oxford Design.

Miss Oxford Design hyllar kvinnans styrka och mod. Vi har krafter inom oss som är magiska. Stolen The Lady är en av produkterna i den första kollektionen och är designad med mjuka och runda former.

"The Lady" avrundar det långsträckta kantbordet med en avslappnad och harmonisk känsla. The Lady har en vacker profil och den vackra sluttningen i ryggen fångar dig i ett avslappnat läge.

Miss Oxfords runda smycke i form av loggan är som en vacker detalj i varje design. Smycket ligger nedsänkt i träet och erbjuds i färgerna silver, guld och rosé.

Och en lady passar givetvis lika bra på kontoret.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.