Lyxmärket poppar upp i Nacka

21 maj 2024

Närmare sommaren öppnar Din Bil Sveriges första Porsche NOW genom en pop-up i Nacka Forum. Porsche NOW är en del av Porsches nya Future Retail-strategi, där målsättningen är att nå ut till nya, yngre målgrupper, men också till sina befintliga kunder. Pop-upen kommer att öppna på plan 0, mitt emot SATS.

Bild: URW
Bild: URW

Närmare sommaren öppnar Din Bil en Porsche NOW pop-up i Nacka Forum, vilket blir den första i Sverige. Porsche NOW är en del av Porsches nya Future Retail-strategi, där målsättningen är att nå ut till nya, yngre målgrupper, men också till sina befintliga kunder. Konceptet erbjuder en intim och interaktiv försäljningsmiljö för Porsche, där besökare kan interagera med varumärket, fordon och produktexperter i en unik miljö.

– Vi på Porsche inom Din Bil är stolta över att introducera Porsches innovativa pop-up koncept, där människan och upplevelsen står i centrum. I en tid av urbanisering blir stadskärnorna allt viktigare, och vår strategi är att komma närmare kunderna genom en levande lokal med kontinuerliga marknadsaktiveringar. Porsche NOW är en viktig del i att närma oss både våra befintliga och nya kunder i Nacka med omnejd, och det är vår brygga till det nya Porsche Center som ska byggas i Nacka. Vi ser fram emot att skapa minnesvärda upplevelser för alla som besöker oss, säger Victor Dahl, Märkeschef Porsche inom Din Bil


I butiken kommer besökare kunna uppleva bilar, Porsche Drivers Selection, se erbjudanden från Porsche Exclusive Manufaktur och använda virtual reality-appar.


–  Vi ser fram emot att få erbjuda ett så prestigefullt varumärke som Porsche hos oss i Nacka Forum och att få vara med i introduktionen av det nya konceptet på den svenska marknaden. Vi tror att konceptet kommer bli uppskattat hos våra besökare och öppningen blir också en möjlighet för Porsche att nå ut med sitt varumärke till familjer i en inspirerande miljö med ett naturligt starkt besöksflöde, säger Louise Bergqvist, Director of Leasing, URW Northern Europe

Butiken kommer att finnas på plan 0, mitt emot SATS. Möjligheten att provköra bilar kommer finnas, till en början är det Porsche Taycan men vilka modeller som finns för provkörning kommer att variera under tidens gång. 


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.