Lokalguiden förstärker inom marknad och kommunikation

17 april 2024

Lokalguiden rekryterar Dag Thyselius för att leda företagets arbete inom marknad och kommunikation.

Dag Thyselius.
Dag Thyselius.

Som ett led i Lokalguidens utvecklingsresa har en kommunikations- och marknadschef tillsatts. Dag Thyselius började sin tjänst den 8 april och kommer närmast från en roll som kommunikationsansvarig på Primär. Innan dess har Dag haft framträdande kommunikations- och marknadsroller i bland annat Stena Line, KVD Bil och Västra Götalandsregionen.


– Vi är väldigt glada att Dag ansluter sig till oss på Lokalguiden. Med sin gedigna erfarenhet inom marknad, kommunikation och utveckling av organisationer blir han en viktig förstärkning i vår fortsatta tillväxtresa, säger Johan Ahlenius, VD på Lokalguiden.


Lokalguiden har varit en ledande aktör inom fastighetsbranschen i 30 år. Företaget genomför nu ett utvecklingsarbete med fokus på digital transformation och det nära samarbetet med kunderna för att skapa ett ännu större värde för både fastighetsägare och företag som söker lokaler.


– Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter i ett så spännande företag. Det ska bli roligt att tillsammans med alla kompetenta kollegor stärka Lokalguidens position som den naturliga länken mellan fastighetsägare och lokalsökande företag, säger Dag Thyselius.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.