De vann Årets Juristpris

7 februari 2024

Priset Årets Juristpris delades ut för allra första gången på Fastighetsgalan på Berns Salonger.

Bild: Lokalguiden
Bild: Lokalguiden

Årets Juristpris är en prestigefylld utmärkelse som syftar till att erkänna och hylla framstående insatser inom fastighetsbranschen. Priset är en möjlighet att lyfta fram jurister och juristbyråer som har gjort en betydande och positiv påverkan på fastighetssektorn genom sin expertis, professionalism och engagemang kring en extraordinär fastighetsaffär. Här spelar också hållbarhet in, hur jobbar pristagaren med hållbarhet och gör de något för att minska klimatpåverkan? Bolaget arbetar även målinriktat för att uppnå jämställdhet.


Vinnaren av priset blev Advokatfirman Lindahl. Juryns motivering lyder:


Årets Juristpris tilldelas Advokatfirman Lindahl för deras enastående insatser och framstående juridiska expertis. Genom konsekvent högkvalitativ fastighetsrådgivning och skarpsinne har Advokatfirman Lindahl varit en viktig resurs för klienter inom fastighetsbranschen och bidragit till branschens tillväxt. Under året har de bistått flera av landets fastighetsbolag och möjliggjort flera viktiga transaktioner.


Juryn bestod av Patrik Andersson (Business Region Göteborg), Helena Ehrenborg (PwC) och Sven von Randow (Fastighetsägarna).


Övriga placeringar:

2. Mannheimer Swartling

3. Foyen Advokatfirma

4. Setterwalls Advokatfirma

5. AG Advokat    

6. Skierfe Advokatfirma

7. Advokatfirman Cederquist

8. Brick Advokat

9. CauseyWestling

10. Bright Advokat

11. Kilpatrick & Townsend

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.