Lediga kontorsytor i Almen

11 december 2018

Fastighets AB L E Lundberg renoverar och bygger om delar av fastigheten Almen på Borgmästargränd i Jönköping till nya, moderna kontorsytor. Totalt rymmer den berörda delen av fastigheten 1 000 kvadratmeter uthyrningsbar kontorsyta och redan nu har hyresavtal om 570 kvadratmeter tecknats med Danske Bank.

Bild:Johan Tägtström/Raw Studio
Bild: Johan Tägtström/Raw Studio

Som en naturlig följd av det förändrade retailklimatet har Lundbergs tagit ett aktivt beslut att ställa om den tidigare butikslokalen i fastigheten Almen till attraktiva kontorsytor. Det nya trapphuset är redan på plats och skapar en nyfikenhet och förväntan på de färdiga lokalerna. Danske Bank blir första hyresgäst och kommer att flytta in i september 2019.


- I och med att det varit handel tidigare är det riktig trevlig takhöjd och glaspartier som är rejält tilltagna för kontorsverksamhet, säger Jimmy Ekström, Marknadsområdeschef, Jönköping på Fastighets AB L E Lundberg.

Totalt har fastigheten en uthyrningsbar yta om 1 000 kvadratmeter och kvar finns drygt 400 kvadratmeter.

- Stadskärnan är hela tiden under förändring och med det här projektet är vi med och utvecklar Jönköping, säger Jimmy Ekström. Efterfrågan på kontorsytor är stor och vi vill kunna erbjuda attraktiva och effektiva kontorsmiljöer i bästa möjliga läge.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.