Kronprinsen lockar till sig ny aktör

4 april 2024

Heimstaden har knutit till sig ännu en attraktiv kommersiell hyresgäst till Kronprinsens stadsdelscentra. Pressbyrån flyttar under våren in i sin nya lokal längs med Regementsgatan, och blir med det den 33:e butiken i stadsdelscentrat.

Bild: Heimstaden
Bild: Heimstaden

Kronprinsens stadsdelscentra har sedan en tid tillbaka genomgått en stor förvandling där gammalt blivit nytt och modernt. Restaurangtorget inne i Kronprinsen är i full drift och längs med Mariedalsgatan och Regementsgatan flyttar det titt som tätt in nya hyresgäster. Senast i raden är Pressbyrån.

Pressbyråns lokal är 174 kvm och ligger längs med Regementsgatan, vägg i vägg med Espresso House och Lindex. Etableringen blir lite av en kommersiell milstolpe då det är första gången Pressbyrån bedriver verksamhet på Kronprinsen.

- Det är såklart jättekul att Pressbyrån flyttar in på Kronprinsen. Deras erbjudande har varit efterfrågat av många och vi tycker dem kompletterar övriga butiker och caféer på ett bra sätt, säger Sara Escobar, Centrumledare Heimstaden Sverige.

- Det ska bli kul att få öppna upp butiken längs med Regementsgatan i Malmö. Kronprinsen är ju en ikonisk byggnad med nära till mycket, så vi hoppas och tror att etableringen blir lyckosam, säger Isak Wondimu, Bygg- och Etableringsdirektör på Reitan Convenience Sverige, franchiseägare till Pressbyrån. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.