Jobba och ät på Arlanda

2 augusti 2018

Pontus in the Air är den första restaurangen att erbjuda avskilda kontors- och mötesplatser med fullskalig service samt mat och dryck inkluderat på Arlanda med tjänsten Society Works at Pontus in the Air.

Bild: Pontus in the Air
Bild: Pontus in the Air

Från den 7 juli är det möjligt att förena mat, möten och konferenser i samband med resa. Society Works at Pontus in the Air på Stockholm-Arlanda terminal 5 får fyra ytor för möten upp till 15 personer.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs restaurangverksamhet Pontus in the Air är internationellt beläget på airside Arlanda terminal 5. Affärsresenärer, som är en stor del av de återkommande gästerna, är ofta ute i god tid eller passar på under mellanlandning att äta något gott samt ha effektiva möten innan avresa. För att ytterligare möta efterfrågan utökas utbudet genom ett samarbete med Society Works: Work, Eat and Meet – moderna och flexibla kontors- och möteslösningar som inkluderar hög service, mat och dryck. Kontors- och mötesrummen, som går under namnet Society Works at Pontus in the Air, är byggda enligt Society Works koncept och standard, där Pontus Group står för drift, service samt mat och dryck.


– Avskilda platser och rum för arbete och möten har varit efterfrågade på Arlanda. Vi är därför mycket glada att som första restaurang på Arlanda kunna erbjuda våra återkommande gäster möjligheten till möten på internationell mark med Society Works at Pontus in the Air. Det här är ytterligare ett steg i vår ambition om att erbjuda det lilla extra och något för alla, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group.

Sedan starten 2016 har Pontus in the Air på Arlanda terminal 5 blivit en självklar plats och start på resan för resenärer. Pontus in the Air har fått många fina omnämnanden och är dessutom nominerad i den internationella branschtävlingen Airport Food & Beverage Conference & Awards i kategorin Airport Caual Dining Restaurant of the Year. Pontus in the Air erbjuder en förstklassig start på resan i en rofylld och avkopplande miljö med ett generöst utbud av vällagad mat samt ett stort utbud viner och champagner ur den egna vinkällaren, som rymmer över 1 000 artiklar, och nu även möjligheten till Society Works.

– I den expansionsfas som vi på Society Works befinner oss i är det fantastiskt att få lansera vårt koncept på Pontus in the Air, som är en naturlig mötesplats med stor andel affärsresenärer i omlopp. De kan nu ta del av våra flexibla tjänster som är anpassade efter dagens affärsresenär och företagare som värderar tillgängligheten högt, säger Mats Öijvall, vd Society Works.

Society Works at Pontus in the Air finns tillgängligt från den 7 juli 2018.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.