Jobba hotellifrån

9 oktober 2020

Många gånger kan det vara effektivare och definitivt mer inspirerande att arbeta i en trevlig hotellobby. Radisson Blu Scandinavia Hotel, mitt i Göteborg, bjuder in till business i sina stora, öppna och totalrenoverade lobbyytor.

Ett stenkast från Drottningtorget tornar det ”rosa hotellet” upp sig. Efter en omfattande totalrenovering finns inga spår kvar interiört från 1986 då hotellet byggdes.

Vi vill skapa en intressant mötesplats för arbete och nätverkande och välkomnar alla som behöver lite miljöombyte och inspiration att slå sig ner.

- Vi ser ett tydligt ökat intresse från göteborgarnas sida och märker bland annat att fler och fler gäster utifrån kommer in och slår sig ner med sin laptop. Det är nätverkande och skapar en dynamik till utrymmet som vi gillar, säger Jessica Rivle, Hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia. Vårt hotell har en tydlig businessprofil och vi är bra på att ta hand om affärsresenärer, såväl internationella som lokala. Vi vill skapa en intressant mötesplats för arbete och nätverkande och välkomnar alla som behöver lite miljöombyte och inspiration att slå sig ner. Och så har vi såklart gott kaffe och bra wi-fi också, avslutar Jessica Rivle.

Stora ytor

2150 kvm yta fördelat på två nivåer erbjuder en flexibel möblering för alla smaker. Höga arbetsbord med uttag, sköna sittgrupper och traditionella bord. För den som vill sitta mer exklusivt och avskilt finns möjlighet att hyra in sig i Executive Loungen en trappa upp med utsikt över Drottningtorget, fri dryck och andra förmåner. Konferenslokaler går att hyra per timme, hel- eller halvdag.

Hybrida möten och hotellrum

I höst introduceras även konceptet med hybrida hotellrum och möteslokaler. Dessa är extrautrustade med skrivbord, skärm, videokonferensutrustning, tangentbord, mus och säkert Wi-Fi. Tanken är att de skall fungera som ett komplett kontor för den som reser eller som är i behov av en fullt utrustad arbetsplats. Möjlighet att hyra per timme eller dygn.

FAKTA CO-LOBBY

Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59 Göteborg.

Pris: Kostnadsfritt att sitta och jobba i lobbyn, gratis Wi-Fi.

Öppettider: Dygnet runt

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.