Hubb för småföretagare

1 november 2022

The Park ingår ett partnerskap med Småföretagarnas Riksförbund, för att gemensamt etablera en hubb för småföretagare. Småföretagarnas Riksförbunds arbete för en tryggare, enklare och mer lönsam vardag för småföretagare gör att deras mötesplats på The Park Södra skapar en naturlig plats för småföretagare att mötas på och lyfta småföretagarfrågor.

the park.jpg
Bild: The Park

- Det är fantastiskt att få välkomna Småföretagarnas Riksförbund till oss på The Park. Deras närvaro kommer erbjuda ett mervärde till våra medlemmar och med deras kompetens inom branschrelaterade frågor kommer vi verkligen kunna lyfta våra företagare tillsammans, säger Linda Påhlman, Sales Specialist på The Park.

Med vårt nätverk av 30 000 småföretagare och många medlemsförmåner hjälper vi företagare genom att förbättra deras förutsättningar.

I och med det officiella samarbetet kommer det framöver arrangeras gemensamma tillfällen för möten, workshops och event, centrerade kring branschrelaterade frågor. Där kommer respektive medlemmar, men också allmänheten, kunna mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter tillsammans.


Ghassan Ghaziri, styrelseledamot på Småföretagarnas Riksförbund, är också nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

- Jag är glad att vi nu etablerar en mötesplats i Stockholm. Med vårt nätverk av 30 000 småföretagare och många medlemsförmåner hjälper vi företagare genom att förbättra deras förutsättningar. Oavsett om det handlar om juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar och rabatter eller politisk påverkan så finns vi alltid där för våra medlemmar, både i med- och motvind. Detta, i kombination med vårt näringspolitiska och opinionsbildade arbete kommer främja The Park och dess medlemmar.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.