Hubb för lärande etableras

30 augusti 2022

Swedish Edtech Industry, branschorganisationen för utbildningsteknologi, och coworkingaktören The Park går in i ett partnerskap för att tillsammans etablera en Edtech Hubb. Målet är att skapa en naturlig, levande och stimulerande plats att mötas på för gemensamt lärande och utveckling.

the-park.jpg
Fv. Jannie Jeppesen, VD Swedish Edtech Industry, och Helena Rex, VD The Park. Foto: Lisa Söderström

- Vi gläds åt att ytterligare stärka vårt erbjudande och framförallt alla de möjligheter som det innebär för våra medlemmar. Lärande, nätverkande och personlig utveckling är hörnstenar i vårt community och att vi nu lanserar en branschspecifik Hubb tillsammans med Edtech ger fantastiska synergier. The Park growing together i sin bästa form, säger Helena Rex, VD på The Park.

Lärande, nätverkande och personlig utveckling är hörnstenar i vårt community och att vi nu lanserar en branschspecifik Hubb tillsammans med Edtech ger fantastiska synergier.

Swedish Edtech Industry och The Park har sedan tidigare genomfört gemensamma event. I och med det officiella samarbetet kommer fler digitala och fysiska tillfällen för möten, workshops och event centrerade kring branschrelaterade frågor ordnas, där både deras respektive medlemmar, men också allmänheten kan mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter.


Jannie Jeppesen, VD på Swedish Edtech Industry, är lika nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

- För oss är det här ett viktigt steg och ett bra sätt att bygga vidare på vår edtech community genom att etablera en tydligare hubb i Stockholm. En fysisk plats där vi kan ses, nätverka och lära, men även erbjuda såväl digitala som hybrida möten tillsammans med våra medlemmar och The Park. Vi tror att möten i olika former– informella och formella, planerade och spontana– är viktiga tillfällen där kunskapsdelning sker och är avgörande för fortsatt utveckling, innovation och tillväxt.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.