”Här är en annan dynamik nu”

27 mars 2018

Kontorshotellet Coronet Business Lounge ligger i Chalmers Teknikpark på Sven Hultins gata 9, ett stenkast från Johanneberg Science Park, där idéer och kunskapsutbyte står i centrum. På kontorshotellet är det trivsel och det personliga som får ta plats. Nyligen fixades det sista i den sprillans nya lounge- och köksdelen som nu står klar och som gett nytt liv åt kontorshotellets 850 kvm.

Nina Orback tog över Coronet Business Lounge vid förra årsskiftet. Och hon ser det som ett renoveringsprojekt.


- För mig är det viktigt att folk trivs här. När jag köpte anläggningen var det nog länge sedan ytorna hade fått någon kärlek, ler hon. Men nu har vi precis lagt den sista touchen vid den nya lounge- och köksytan.

Och att det blivit lyckat går inte att ta miste på, menar hon.


- Här är en annan dynamik nu! Folk kommer ut och umgås på ett annat sätt, vi har numera bland annat fredagsfika och många sitter också gärna och jobbar här. Dessutom är det ju kul att loungen gör så att miljön nu känns mer representativ, inte minst för våra besökare.  

Tre rum lediga

När Nina Orback tog över Coronet Business Lounge stod cirka många av kontorshotellets 35 rum tomma. Nu är bara tre stycken lediga. Och det är just rum som hyresgästerna vill ha, inte öppna ytor.


- Jag märkte snabbt att man vill kunna stänga om sig, det är tydligt.

Det man får som hyresgäst, förutom ett rum där man stänga om sig, är internet, skrivare, fri tillgång till kaffe och bubbelvatten och tillgång till lounge- och köksytan plus de två konferensrummen.

- Allt ska bara funka, menar Nina Orback.


Läs hela artikeln i Lokalguiden Göteborg nr 4 2018.Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.